Niezawodny maj

NIEZAWODNY MAJ
Niezawodny maj
zawsze niesie
jakas  rzadka 
niedoscigniona
majowa chwile
gdy natura
wychodzi
nam naprzeciw
jak marzenie
ktore nie obawia sie
sie konfrontacji
w obliczu
zywego piekna
tego co przed oczami
chocby babiogorskiego
widokowego ogrodu
romantycznie ustronnego
gdzie miedzy szpalerami
kwitnacego bzu
dostrzec nas 
moze tylko natchnienie
i nim dzielone szczescie
18.08.2019
***
HPD





Рецензии