Пробач менi...

Пробач мені за те, що не твоя,
За те, що я плекаю ще надію.
Пробач мені за те, що я щодня,
Про тебе одиноко в душі мрію.

Пробач мені за те, що так люблю,
Пробач мені за те, що так кохаю...
Я знаю ти не спиш, і я не сплю,
Пробач мені за те, що пам'ятаю...

Пробач мені за те, що не завжди,
Не розуміла сміх і твої жарти...
Пробач мені за те, що знаю правду,
Тебе чекаю, та мабуть не варто...

Пробач мені за те, що ти один,
  В моїй душі осів уже навіки..
Життя без тебе одинокий плин,
  А моє тіло наче у каліки...

 Пробач мені за те, що не твоя,
Пробач мені за те, що ти не мій...
    Але тебе кохаю досі я...
 Пробач мені...
     але вертатися не смій...
14 10 2020 р
Вікторія Г (Р)


Рецензии