Свята Покрово

Свята Покрово, Божа Мати,
Я дуже хочу попрохати
Здоров’я, миру і достатку.
І щастя кожному малятку!

Ти бережи маленьких діток
Від гірких сліз і бід от світу.
Дай в рученята більше квіток!
І забери, що без отвіту.

Спаси від всіх стежок, що в хащі.
Наповни розумом. І в дусі
Хай не ростуть вони ледащі!
Й тямущі будуть татусі й матусі.

Не дай втопитися у болі,
І не впускай у душі відчай!
Зміцни серденька духу кволі,
І всі шляхи дітей освічуй!

Наповни хату благодаттю,
Добром й небесним перевеслом,
Омофором, в рушник, що гладдю
Нас загорни, щоб ми ВОСКРЕСЛИ!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2020
14.10.2020
10:00
м. Львів

Всі права застережені. Будь-яке відтворення та використання без письмової згоди автора заборонене.
Повна або часткова републікація, публічне виконання тощо, без письмової згоди автора забороняються і вважаються порушенням авторських прав.


Рецензии