Саме в той час коли кусають i... неволять

Коли обставини тебе із дому гонять
Коли не хочеться до того дому йти
Де так тебе кусають та неволять
І намагаються при тому ще й плести
Що в тому всьому винен лише ти
Якого там і кормлять… та ще й поять
Мабуть ніхто не зможе там пасти…
Але ж комусь мабуть і ті хрести треба нести
Саме в той час коли кусають і неволять


12.06.2019 14:05


Рецензии