Очищення душа бажа...

Надходить час усепрощення
І вже і я прощаю всім.
Душа бажає очищення
І каяття, передусім…
 
І все міняє свою цінність,
Уся навколишність – не та,
Сповільнюється швидкоплинність,
Та осягається безвинність,
І концентрується мета…
 
Уже мені прозорі стіни,
Душа людська – не каламуть.
Не зневажаю вже ті спини,
Які себе уклінно гнуть.
В безглуздості – вбачаю суть…

Уже нема людей ворожих.
Немає гніву до «глухих» -
Не кожен розуміти може
Знеславлених, або святих
Або і слів: простих-простих.
 
Не маю заздрості і смути.
Второпав вічності призив,
І неминучість тут відбути
Те що Господь нам заповів,
Та в душу вклав без зайвих слів.
 
Надходить час порозуміння
Потреби - лише в простоті,
І чути не себе – сумління,
І значимість свою знайти…
Та вже, не кваплячись – іти,
І, по можливості, - дійти!..

Надходить час усепрощення
І вже і я прощаю всім.
Душа бажає очищення
І каяття, передусім…

*** 

4 декабря 2013 14:08:23


Рецензии