пролетiло як i не було

не висипалася ніколи як ходила я до школи як ходила на роботу крутили ноги від ризинових чоботів...
пролетіло все життя як одна мить
серце за померлими болить.

де ти щастячко моє ?
з ким живеш де забарилось ?
 мені навіть не приснилось...
 
а життя моє уже скінчилось...

як воно в мені вмістилось ?


Рецензии