Прыйдзе да нас свята!

Прыйдзе да нас Свята
Сёння ўначы.
Зорак так багата
Небасхіл блішчыць.

Добрыя навіны
Свята распачаць.
Сёння мы павінны
Усіх павіншаваць.

Пажадаць знаёмым і сваёй сям'і
У новым годзе шчасця -
Шчасця на ўсе дні.
Толькі добрых вестак
Ноччу на Раство,
Каб адчулі  Свята
Свята хараство.

Каб прыйшло каханне,
Тым хто не кахаў.
Каб было спатканне,
Тым хто не спаткаў.

Прыйдзе да нас свята
Сёння ўначы.
Зорак так багата
Небасхіл блішчыць.

Песню можно послушать здесь:
https://vk.com/wall-175293274_436


Рецензии