I знову втрата

І знову втрата. Серденько болить.
У вирій душі юні відлетіли.
Було все добре... й невблаганна мить -
І сім'ї  хлопців враз осиротіли.

Відходять кращі діти до зірок
І душать сльози мужню Україну.
Життя пізнали лиш один ковток -
Тепер у височінь безмежну линуть.

Що сталося не знає навіть Бог
Знанням не залікуєш втрати рану.
А зараз біль страшний і горя шок.
Скорботи день і вічна хлопцям шана.

          25.09.2020.

---------------------------------------------
Під Чугуєвом в Харківській області
розбився воєнний літак. Загинуло 26
чоловік.
Сумуємо і співчуваємо. Світла пам'ять
загиблим.


Рецензии