Вид мрий до Божого зерна

Осінній ангельський листок
На душу ніжну як платок
Вона ж готова всіх обнять
Дубочків і беріз цю рать
Клубочиться туман за пруг
Вздовж річечки й німих яруг
А світло серця до небес
Немов би заново воскрес
Й красоти всі земні внизу
Я ж крізь прозору бірюзу
Всі прикрощі земних доріг
Як падолист через поріг
Свіча вже світанкових чар
Їх невагомість зустріча
Дорогу світла й благодать
Чи знайдемо щоб розцвітать
Осінній ангельський листок
Мов чарівник дає росток
Життя новітнього всім нам
Від мрій до Божого зерна

13.10.2020р.


Рецензии