На вулицi сьогоднi цiлий день дощить-2020

На вулиці сьогодні цілий день дощить
на землю тихо падають дрібні краплі
і від води асфальт дзеркалом блищить
калюжі як завжди малюють смайли...
На листі у дерев всюди висить роса
і цим багатством теж всіяна травичка
а може це все осіні скупа сльоза
у неї поплакати увійшло вже в звичку...
Про що ніяк не пойму вона горює
адже зараз у розпалі оксамитова пора
і літо бабине нехай скоріше подарує
адже яскраве сонце ми чекаємо щодня...


Рецензии