Осiннiй дисонанс

Дзвенить осіння щедра радість,
Блакитні чисті небеса.
У серце, сповнене любов'ю,
Вливається п'янка краса.

Відкрити душу щоб співала,
Зігрітись сонцем , я б змогла.
Та щось печаль - змія сховалась,
Не хоче йти...Пече вона.

Ось вірш прийшов, та знов не втішив,
        Лягають на папір слова.
        Хочу веселої співати,
        Та знов мелодія сумна.


Рецензии