6839. Форма и змест

ФОРМА И СОДЕРЖАНИЕ.
Бог форму дал красавице – девице.
Но нету содержанья в теле оном.
Мужик, решивший на красавице жениться,
Заполнил эту форму – силиконом.

ФОРМА І ЗМЕСТ.
Бог форму даў прыгажуні - дзяўчыну.
Але няма ўтрымання ў целе оном.
Мужык, які вырашыў на прыгажуні ажаніцца,
Запоўніў гэтую форму - сіліконам.


Рецензии