Maybe my great-grandfather was a sailor? -song

Maybe my great-grandfather
was a sailor?
Maybe my great-grandfather
 was a fisherman?
 Why does my child
 see the sea
in every a small pond ?

 We don't know what
hereditary memory is,
 but my child
 probably feels
 like a sailor.

Maybe my great-grandfather
was a sailor?
Maybe my great-grandfather
 was a fisherman?


Рецензии