Лiто восени

Осінь спить коло вікна.
І за мить скаже вона:
«Іди за мною, танцюй зі мною
Під білий шум, вночі, зимою».

Чому мені сподобалась твоя мелодія
Літа восени?

Осінь хотіла славних картин,
Знов запалила листя калин.
А нові дні – минулих вогні:
Мов гості в готелях, минають вони.

Чому мені сподобалась твоя мелодія
Літа восени?

Осінь спить коло вікна.
І за мить скаже вона:
«Такий буде час одвічних годин –
Як хід тимчасовий життєвих картин».

Літо восени...


Рецензии