Я на каменi сидiла

Я на камені сиділа,
І літала у думках…
Йти до дому не хотіла
З небом я і на вітрах.

Задивилися на річку
Хлюпотить собі водою,
Недалеко на узбіччі
Стоїть криниця під вербою.

Сама самісінька у полі,
Як покинута дівчина,
Ой ти доле, моя доле
В  чому ж є моя провина?

Підійшла я до криниці
Зазирнула, там вода.
Захотілося напитись,
А водиченька жива!

Зорі падали із неба
Невідоме відчуття…
Це душі моїй потреба
Пити воду для життя!


Рецензии