Там, де ти

На збУток іду. На убУток.
Вже зовсім убуду, колись,
Не в зАкут, до когось,
                             в заеУток,
А ти: як і що (?) розберись!

На долю, на Душу, на тіло
Одягнеш «парад самотИ».
Здається.., яке б моє діло,
До того всього..? Там, де ти.

Важливо, не датися млості,
А пОдумки, через рокИ,
Прийду я до тебе у гості
Торкнутись твоєї руки.

В очах,
       перед зорами Сфінкса,
Отам, де сьогодні «богИ»,
В окресленні
                   Водами Стікса,
Єднати нам двва берегИ.


Рецензии