Понадусер-янелох або гоп зi смиком

    пiсня.
ПонадуСЕР це"ЯНЕЛОХ",
Хотiв пiсню проспiвати удвох,
Про нещасну Катерину,
Та про неньку Украiну,
Пiсля чого один Бобiк здох.

Прибув у Британiю хохол,
До палацу Букiгемського ввiйшов.
Там зустрiвся iз прем"сром,
Зразу став понадуСЕРОМ
I порозумiння з ним знайшов.

Сери смажуть яйця теж на салi,
П"юь вино грузиньске"Минассалi".
Оковиту не вживають,
З цього клопоту не мають,
А з дiвками сплять на сiновалi.

"Янелох" же вiн козирний туз,
Або на городi пан-гарбуз.
Шутом був,шутом зостався,
Тiльки над-то забрехався,
З цього получасться конфуз.

На роялi пенисом зiграс,
Украiнську пiсню заспiвас,
Про нещасну Катерину,
Та про неньку Украiну,
Що не вмеола,а уже воняс.

"Янелох"-вiн повний iдiйот,
Захотiв придбать Британьский флот,
Щоб на морi воювати,
Крим в Росii одiбрати,
Наче украiнський патрiот.

"Янелох"приперся у Стамбул,
Начеб-то у туркiв щось забув.
Там встрiчавсь з поважним паном,
Президентом Эрдоганом,
Той-же"Янелоха"теж обув.

Втюхус непотрiб свiй Свропа,
"Укропи"загрiбають усе скопом.
I грибуть гiвно до купи,
Наче дна не мас дупа,
Тож з натуги лусне така ж-па.

Нам би"Янелоха"наказать,
Щоб не мiг вiн з Добасом воювать.
Прив"язать його до пушки,
Добре врiзать у макушку,
А потому яйя одстрiлять.

З ясць буде добра уха,
Як додати з питухом потроха.
Уху ив би вин гарячу,
Та виришував задачи,
Не скакав би по Свропам як блоха. див.дали


Рецензии