Болить менi

Для віршів небагато
Я використав слів…
Вважаю я за свято
Присутність на землі.
Хтось скаже –злі рядочки
Тих спогадів-віршів,
А може то пророчі
Рядки, що я вершив?
Болить мені. Те маю
На думці повсякчас:
Як бідна потерпає
Від нерозумних нас,
Огидна та байдужість
І гомін: як усі!
Що збільшує лиш пружність
Рядків. Землі краси
Нічим не замінити
Та й іншої нема…
Лише її любити
По іншому - пітьма.


Рецензии