Чистка як розрада

Важливий порядок
Для добра
Всього, що ще не вміє цінувати, проникатися
Все надбане – ціна спустошень й коливань
Надмір – не безмір
Відсутність – це не пустота

Запущені процеси же!
Адже хтось почав цю всесвітню хімію
Та навіть реакції шукають виходу, вдалого кінця
Навіть, коли ковба розіб’ється
Очманілі комети, планети, сонця, мікро-діри
З приниженням мчать світ за очі, в свої останні ніші.

#Стихи_Для_Последних,
#Вірші_Для_Останніх

2020-10-11


Рецензии