***

Давлар битген яшлар тюгюл къалмагъан
Аллар иймик уллуланы юрегин
Муна тажал чала гёзге гёрюнмей
Къартылатып гъар инсанны терегин
 Давлар битген устюнлюкню гюнюде
Къамалгъанбыз душман елеп уьйлерде
Гёзге тюртсе гёз гёрердей гъалда ёкъ
Дав башланганг къан тёгюлмей ерлерде.
[Дав битмеген юрек булан давдаман
О аллагьым азизлерим къырыла
Устюнлюкню гюнню эшик танкъ эте
Душман тажал дюньям шыплы сырыла:
 Дав битмеген сююв булан тартышып
Чыдамайгъан гъислериме ураман
Ярны ярып отмегеде къоркъмайгъан
Сюювюмню душман гёрюп тураман
: Дав дав дагъы не дав сюесен
Къайда къалды сени гъашыкъ ойларынг
Къайыкълагъа къонгъан булан не пайда
Етмейбуса ягъалагъа ёлларынг
[: Давда битген къутламагъа сюемен
Тамгъа илген суратдагъы атамны
Ол душманны налатлама сюемен
Баврун яргъан нече нече ананы
[Дав гёрюнмей эшитилмей тавушлар
Хабар етсе  тюгюл  авур тийеген
Оюм булан олтургъанман янаша
Заман гетеген биз яшавну сюреген

Дав аялум  тюбексизде йылата
Огъ нечелер бардыр биздей бозлайгъан
Айт авлум айт азизим гюч къайда
Къайыгъылы сув булакълары акъмайгъан
[09.05, 8:06]  Дав да битди сююв сёнген юрекде
Энни душман алсын очу бошагъан
Гюллери битип  давда адагъан
Салдат иймик савутсуз ябушагъан


Рецензии