Укр. Дике поле

Мамина вишня ще росте в городі,
яка навесні, рік кожний цвіте,
а я все радію, всій нашій природі,
навіть коли взимку, весь час сніг мете.
А на весні, в саду цвітуть тюльпани,
а поміж низ, нарциси в кольорах,
а приздив завжди в село до мами,
де жив до цього в молодих роках.
А за селом велике чисте поле,
там дикі бджоли без кінця гудуть,
а через поле ми ходили в школу
де васильки з волошками цвітуть..
Весь час зростав я у живій природі,
тому до цього часу ще живу,
і мушу вам сказати при нагоді
і вас на дике поле те ж зову.


Рецензии