Пам ять

Ти мене пам'ятай... . Я не знаю навіщо,
Адже,  пам'ять,  на жаль,  береже нас довічно.
І тоді,  як самотність здолає назовсім,
Ти про мене згадай -- прийду рано, як осінь.

В твоїй пам'яті десь там, де багато табу,
Де вже "все неможливо" поставило крапки,
Я до тебе наосліп з першим снігом прийду,
Я прийду без дзвінка, без претензій заочних.

Я побуду з тобою  в тихім сні до світанку,
Як раніш приголубиш, обійняв наостанку .
Та, як сонце загляне крізь шпарину портьєр,
Я піду...навіки. Навіки відтепер.


Рецензии