Слова Божi - кращi лiки

Дощить у серці, спати б увесь день,
Та треба встати, ліжко застелити,
Там - водні процедури, всю себе облити,
І в Господа молити тих прощень…

Псалом читаю п’ятидесятий, щораз,
Бо ж всі грішні, як і той цар Давид,
Подяка Богу – в серці є той стид…
А Слово Боже всім дороговказ!

Спаситель наш Ісус, Йому подяка,
Що в праведність одів від каяття,
Прийшов до нас, щоб мали ми життя,
Щоб не було ніколи переляка!..

Всю честь Отцю за ту любов, що є,
Бо ж як без неї винести страждання,
Коли душа кричить? Переживання…
Молюсь, молюсь, Бог сили додає!

Розвиднилось, всі «хмари» з серця зникли,
І на душі світлішає, мій біль
Мене покинув, бачу свою ціль…
Слова всі Божі в серденько проникли,

Вони ж бо ліки, кращих не знайти!
                11.10.2020.


Рецензии