перукар

цей вітер,
що норовливо малював
кОла на воді,
мене заспокоював,
він же розтріпував моє волосся,
але так красиво,
як з водою,
у нього не виходило,
і це мене чи не засмучувало?!))

11.15
11/10/2020

фото автора g.imbro


Рецензии