Къоркъаман

Чачылмагъыр чачмалардай Гёзлерингни
Ерсиз ерде чагъылардан къоркъаман
Огь эли ваш алашадан уьйлерим
Гёзлерингден от тюшерден къоркъаман

Ачылмагъан чачларынгны ябагъан
Тастарынгны тюшеринден къоркъаман
Гюн ярыкъа йыртыласа чачларынг
Сувягъада от тюшерден къоркъаман 2020


Рецензии