your pain

I'll never ease your pain
for sure
I won't be mother, tender sister.

my heart is black - it's like a razor
I've seen enough .
Is there some wisdom?

I am a fighter
know losses
my body - aches and full of bruises.

I wish some Peace
my life's a fire.
It burns inside ,
my thoughts - are ashes....


Рецензии