зло породить бiльше зло

Круговорот
...і знов війна пішла по кругу...

невдоволення скандали ...
виражаємо друг другу...
У відповідь
Порядок ожидали.

Зло друг другу передав

та ще й вогню йому піддав ...

горить душа горить і тіло

злость серденько уже їла...

хочеться зробить йому больніше

щоб не
робив він боляче для інших...


Рецензии