say something...

В Зазеркалье закрыты Двери, только Окна хлопают в полНочь, свежий Ветер приносит Запах, что настиг наС с Тобой любовьЮ..

........................................ I'd do time for you,
........................................ I would lie for you
........................................ I would die for you anytime
........................................ well, it cuts so deep
........................................ when you try to speak
........................................ but the words don't come
........................................ out right
........................................ you can lean on me
........................................ when it's hard to breathe
........................................ you can call me anytime...

© Olga Karpilova «say something...»*
* - LOVE...;; & you... #zOneofLove


Рецензии