На нiве е шэ колосок

І васілёк нарэшты

Любовь к стране не унічтожіш
ЛюбовЮ к лічной жопе.
Но кое-кто себе в уме
Решіл уж всё, но глень!

Ты думайіш, шо гэто чорт?
Да нет, злодей страшней шэ!
Він ёгуртом нам мажэ рот
І аж дырэ в гарлешке.

Но діткам нравыця тварог.
Дэ переход тут с пэрцём!
Дак солодэча! Во даёт!
І нет ныдэ евреяф.

І люды думають, шо повсьць
Всегда но йіх жалее ш.
Паеш, паеж ісшо таво,
Шо з жопы падлышч лезе!

Мы тута в Дівіне умейм
Шэ шося розлычеты.
І но якыйся Шылягэшк
Крычыть, шо мы етвегы.

Ну, ладно, плімЕ. Ну, й чево
Хахлов ны поважеты?
Іль беларусок гынды во,
Шо ходять с пісталеткам.

Какіе хішныя в каней,
Дывы но, там штыхеты!
І ны поймуть но одного,
Шо все мы – божьі деткі.

Глядіш лі ты на небо, Кось?
Чы но в бадье каклеты?


Рецензии