Укр. Прожив багато я рок1в

Прожив багато я років
від дня народження, та ось, до цих часів,
мабуть вже більше від усіх
кого я в пам"яті зберіг.

Хто в Лепетисі жив, чи на Кавказі,
в Червоному Яру, Веселому у созі,
про що сказати  буду я вам  взмозі
й себе, що виріс в бур"янах та при дорозі.

Я бачив бідність, бачив голод,
пройшов невірність, втому холод,
весь час чекав на кращі зміни
після війни у нас в країні.

Війну холодну у шестидесятих,
Хрущовську галошу, всіх ворогів лякати,
державу захищати був готовий,
а що змінилося від того ?

В державі молоді майже немає,
а на людей похилих, що чекає ?
Хто ж  економіку підніме
у цій зруйнованій країні. ?


Рецензии