Хмарная ранiца. Восень. Кастрычнiк...

***
Хмарная раніца. Восень. Кастрычнік.
Жоўта-зялёнае лісце асін.
Ў лес па апенькі шыбуе здабытчык.
Восень шыбуе – у хмарную сінь.

Хутка ідзе – у напрамку да лесу,
Фарбы ліе на сукенкі асін.
Піша чароўную яркую п’есу
Пра бесканечную хмарную сінь.

10. 10. 2020  г.


Рецензии
Чарівна пора! І чарівна оповідь про неї!..

Светлана Шакула   10.10.2020 19:48     Заявить о нарушении
Дзякуй за шчырыя словы!

Юрий Боровицкий   11.10.2020 10:03   Заявить о нарушении