Айскрим

My dear,dear mamma
  I haven*t had a leak.
In innocence
  I slumber,
In innocence
  I speak.

My dear,dear lover
  I haven*t had a dream.
In innocence
  I slumber,
In innocence
  I scream:

 ICE CREAM!

=
В.К.-У.
=


Рецензии