Школо, школо

Ой, школо, школо триста шістнадцять!
Ти наш родинний дім прекрасний!
Учнівська утіха навчання!
Ти наш виробник чудових,розумних, щасливих людей!
Бажаєм від щирих своїх чистих сердець-
Миру, любові,і вічності!


Рецензии