Щось про осiнь

Осіння ніч і дощ , сумна погода.
Меланхолійна ця пора осіння,
Під музику осінньої негоди
Пишу рядки, в них літери-насіння.
Ось сію , віршиком зійде, -
Душі полегшення, щось вродить.
На ранок ніч пішла собі в зірки,
Вікно відкрию,  сонце сходить.
Воно ще заспане , а навкруги хмарки,-
Шматки вчорашньої негоди.
Туман в осінній ранок хлюпнувся ,
Парує від землі і стелиться на воду.
На новий день з вікна дивлюся, -
В осінньому вбрані в нього чарівна врода.


Рецензии