Школо!

Дорога наша, школо!
Чудернацькі,справжні педагоги!
Ми дуже вдячні всім за милість,
За доброту й чутливість,
За відданість себе нам ангеляткам,
За вірність праці та навчання!
Ми зичимо тобі наша люба школо,
Наснаги,миру і любові,
І довгії літа всіх процвітання.
Ми будем пам'ятать тебе назавжди!


Рецензии