Найбiльша вiйна...

Найбільша війна іде не за багатства світу і не за території. А за мізки людей. Це боротьба інформації та ідеологій.
Правильно зазомбовані люди - це слухняні ляльки в руках майстерного режисера подій. І при необхідних обставинах - їх руками можна робити що завгодно.
Критична маса людей не має критичного мислення. І харчується тим, що пережовують і кладуть у рот ті чи інші джерела інформації.
Психологія управління натовпом - це максимально прості гасла, наповнені емоційним змістом.
Досить вказати на щось, створити картинку образу, вдихнути потрібний зміст, і вуаля - це закарбується у свідомості, і буде формувати певне відношення.
Якщо корова - то молоко, якщо лимон - то кислий. Якщо чорношкірий - то..., якщо росіянин - то..., якщо віруючий - то .... і т.д.
Найбільш помиляються люди, які думають, що їх думки - це їх власні думки...
©;
---------------------------
Об 3:14-22: "І до Ангола Церкви в Лаодикії напиши: Оце каже Амінь, Свідок вірний і правдивий, початок Божого творива: Я знаю діла твої, що ти не холодний, ані гарячий. Якби то холодний чи гарячий ти був! А що ти літеплий, і ні гарячий, ані холодний, то виплюну тебе з Своїх уст... Бо ти кажеш: Я багатий, і збагатів, і не потребую нічого. А не знаєш, що ти нужденний, і мізерний, і вбогий, і сліпий, і голий! Раджу тобі купити в Мене золота, в огні перечищеного, щоб збагатитись, і білу одежу, щоб зодягтися, і щоб ганьба наготи твоєї не видна була, а мастю на очі намасти свої очі, щоб бачити. Кого Я люблю, тому докоряю й караю того. Будь же ревний і покайся! Ось Я стою під дверима та стукаю: коли хто почує Мій голос і двері відчинить, Я до нього ввійду, і буду вечеряти з ним, а він зо Мною. Переможцеві сісти Я дам на Моєму престолі зо Мною, як і Я переміг був, і з Отцем Своїм сів на престолі Його. Хто має вухо, хай чує, що Дух промовляє Церквам!"


09.10.2020.  м.Київ


Рецензии
Скоуфілд на замовлення Ротшильда створив теорію диспенсацій. Це один із способів нав’язати церкві іудаїзм. Основна маніпуляція проводиться через порнографію. Це надзвичайно ефективний спосіб задавати тон на роялі. Комбінація обох способів- це та революція, яку ми і спостерігаємо.

Бимот   22.10.2020 08:29     Заявить о нарушении