Самсон

«...хоч виніс нам вирок відомий Самсон,
Та не потону у ворожих лапах,
Вночі, коли зорі дарують сон,
Я згадую рідного тіла запах.

Останнє віддам, я не без гріха,
Забрати б законні, даровані крила.
Любові немає, не зберігла,
Тому і лишилась розбита і сива»

Якщо кожен досвід - це в серце ножем,
Якщо за кохання платити мушу...
Я краще прожитиму вічність бомжем,
Ніж знову комусь подарую душу.


Рецензии