Зараза

Давним-давно:
В очищах – дно,
На дні – моя зараза.
Вже котрий рік
Немаєе лік —
Не постачає база.
У мене — гріх:
Було – не зміг
Позбутися відразу.
Усе-одно
В очищах – дно
Приховує заразу.
Хвороба ця,
Мого кінця:
З вінця –
Ні в якім разі...
Я все-одно,
Іду на дно
І буду — при аразі.


Рецензии