моя жизнь

не урОд я
не каліка

доживаю в щасті віку

всі невзгоди перетерплю

 руки й ноги в мене терпнуть...

а я радію посміхаюсь солоденько почуваюсь ...

з бодрячком щоранку
просинаюсь.,.

моє життя неначе казка
всі хвилини линуть сладкі

насолоджуюсь любуюсь удивляюсь і милуюсь

сонечком Одескою

почуваюся принцескою...

і купаюсь в Чорнім  морі ...
щоб хоть трішечки забуть про горе.


Рецензии