зло з добром пересiкаються

зло з добром в душі пересікаються це мені не дуже нравиться
люблю теплі почуття вони красять в радугу моє буття ...

а є ще чорні...

 і такі моторні...
 
негативні почуття.

швидко знищують моє життя...


Рецензии
Зло и добро пересекаются,
Но не всегда всем это нравится.

Забина   09.10.2020 08:37     Заявить о нарушении