Жiнка на перонi-2020

Стоїть самотня жінка на пероні
і мабуть електропоїзд свій чекає
і їй підморгує світлофор червоний
але вона увагу на нього не звертає...
І диктор з сумом тільки оголошує
її надію ще не скасовано в ходу
а це дорогоцінного терпіння коштує
але слова не злякають жінку молоду...
І чує по свистку знайомому щось їде
і в неї серце від щастя аж вистрибує
і стукіт коліс сприймає вже як рідне
тоді і почуття свої вона ледь стримує...


Рецензии