Достиженье

Когда-то, совсем недавно люди были здоровее.
Но счастья этого не понимали...

В тему коронавірусу:

Поглянь на небо та зірки,
Навіть, коли на душі смуток,
Твій головний життя здобуток -
В здоров'ї прожиті роки... 

08-10-20.

#ШевченкоАлександр1962   


Рецензии