Ранкова Кава

Ранкова кава на зупинці
Цукерка з ароматом м'яти
Говорить все тобі: -Прокинься.
Та годі! Досить тобі спати.

Ранкова кава, біля входу,
Зачинений, ще магазин,
Милуєшся, на свою вроду,
Серед дзеркал пустих вітрин.

Ранкова кава, легко п'єтся,
Вона нас гріє та п'янить
Та пісня десь з далеку льєттся,
Що неповторна кожна мить

І скоро ранок закінчиться,
Що його з кави розпочав.
І стало людно на зупинці
Пвд'їхав твій автобус... Став.

Заходиш, дивишся, сідаєш
Біля вікна, там видно місто. 
Крізь скло його ти розглядаєш
Людей набилось, стало тісно.


Рецензии