***

Dedisti mihi somnium nocte

Tu ardea
Aliquando nocte

In somnis,
Inveniens in ver

Imago est lux.
Quod tantum ros

Ego lavit faciem meam.
Et in iris est.

Ты навеила ночью мне сон

Ты витаешь
Порою ночною

В моих снах,
Обретая весной

Образ светлый.
Что только росою

Я умылся.
И в радуге он.


Рецензии