Жовтень-2020-2

У жовтні настали вечорі прохолодні
і вже помітно що ранесенько темніє
тому звичайно стали ще коротші дні
і сонечко осіннє майже ледь гріє...
Нас з ранку зустрічає хмуре небо
але звичайно до обіду розпогодиться
у людства у теплі велика є потреба
з цим фактом важко не погодиться...
І жовтим листям вкрита вся земля
вони к взуттю прилипають і чіпляються
і різним кольором радують наші серця
на вулиці сьогодні казка відбувається...


Рецензии