***

Я здичавів. Задрипане суспільство
мене довело.
Хочу в небеса,
де так буя ідея ненасильства,
що, хоч-не-хоч, а віриш в чудеса,

і вже блаженну душу не стискаєш,
щоб затулити писок тому злу,
якого то про стриманість благаєш,
то про ненависть, то про кабалу, -

та хоч про що, аби лиш відімкнути
прозорі двері в світ, де ти не жив,
і де, всіма найближчими забутий,
ти станеш врешті тим, хто здичавів.


Рецензии