Горе - не бiда

Мої пташата визріли до  строку
І, як завжди, нажаль, мені шкодА:
І журавля у небі, і сороку. 
Пасує їм: «і горе — не-біда».

Стою  на дню байдужому,  супрОти
Не звАжую на витримку чиюсь.
Я,  все-таки,  у прОсторі підлОти,
Зозулячого підступу боюсь.

Для мене біль – гірк0тніше отрути,
На рівні серця – Опік  ножовИй!
Якщо мене узбОчина окрУтить,
Скоріше, мертвий буду. Чи - живий?


Рецензии