мене щастя лiчить

злом я також наповняюсь
тоді від зла я щастям захищаюсь ...
щастячко мене
не кидає
і позитивчик
видає...

і я довольна дуже мила радісна  привітна і щаслива...
то бувають такі миті ...
злі ненависні ...ми в них сердиті...

обзиваєм нападаєм
ох недобрі часто ми буваєм...


Рецензии