Вибори-2020

Є люди які не перестають нас дивувати
коли заради збагачення лізуть у політику
вони скоріше загарбники в ні демократи
і через час вони опиняться на смітнику...
Є люди які не перестануть нас дивувати
йдуть звісно перед виборами на поклон
наліво і направо будуть обіцянки роздавати
а далі виявиться що попередника він клон...
Є люди які не перестануть нас дивувати
і тільки хабарями необхідні голоси купують
із гречки будуть електорат свій формувати
а далі як завжди виборця свого забудуть...


Рецензии