Памятi курсантiв офiцерiв Харкiвського унiверситет

Пам'яті курсантів i офiцерiв Харківського національного
університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

Горить земля, палають долі,
У небесах   дощовий  сум,
Вклонились верби, та тополі,
Страждає Світ від важких дум.

 Піднялись   хлопці  до зірок,
Згоріли  безбоязні мрії,
На жаль  в один кінець   квиток,
Їх  не здійснилися надії…
.
Страшенне горе та печаль,
Журба в очах  твоїх Вкраїна,
За скоєне велика жаль,
Не  дочекалася родина...

Автор  Геннадій  Сівак.
30 вересня  2020 року


Рецензии
Ужасная трагедия. Мои сочувствия семьям погибших. С Уважением,

Евгений Прохоров 6   08.10.2020 18:47     Заявить о нарушении
Спасибо Евгений!!!

Геннадий Сивак   08.10.2020 19:32   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.